Poffertjes van Oma

 

is een poffertjesbakkerij die al sinds 1970 op bijna alle grote evenementen, zoals braderieën, jaar- en feestmarkten overal in Nederland aanwezig is. Een ecologisch en biologisch vooruitstrevend bedrijf met uitsluitend verantwoorde producten direct van het boerenland.

Al voor het gemeengoed werd, bakte Poffertjes van Oma al met biologische producten: al sinds het jaar 2000! Op vezoek bakken wij ook vegan of veggie poffertjes. Al onze ingrediënten zijn natuurzuiver en zonder wèlke kunstmatige toevoeging dan ook. Zelfs de roomboter die we gebruiken is op biologische wijze gemaakt.

Onze poffertjes zijn - door jarenlange ontwikkeling, verfijning en ervaring - fantastisch van smaak, geur, kleur en vorm. Naast de suikertrechter - ook wel fondanttrechter genoemd, deze werd gebruikt voor het maken van borstplaat en fondant - hebben wij als eerste poffertjesbakkerij al 40 jaar geleden (!) de tweetandige i.p.v. de ééntandige vork in gebruik genomen: belangrijk voor de grootte, de luchtigheid, de gaafheid en de uniformiteit van de poffertjes. Inmiddels bleken wij trendsetter op dit gebied: nu gebruikt elke goede poffertjesbakker ze.

Dankzij de zeer grondige, professionele en hygiënische voorbereiding kunnen wij de vaste hoge kwaliteit garanderen. Hierdoor mogen wij ook het Ecokeurmerk voeren.

Ons kwaliteitsproduct geniet al sinds 1970 landelijke bekendheid en inmiddels zijn wij de grootste poffertjesbakkerij van Nederland.