Poffertjes beslag maken

 

Poffertjes bakken staat of valt met het beslagmaken:
Het beslag van onze poffertjes wordt volgens Oma's recept gemaakt onder geconditioneerde omstandigheden in onze moderne hygiënische beslagmakerij. Zo kunnen wij onder alle omstandigheden de excellente smaak èn kwaliteit van onze poffertjes garanderen.
mengbak-poff.jpgBovendien is het meel, waarvan wij het beslag maken, van een superieure en zeer gezonde kwaliteit.
Wie over speltmeel meer wil weten:
Spelt is gezond, voor lichaam én geest, houdt fit, past in de hedendaagse gastronomische tendens en is van nature een Eko graan - vooropgesteld dat men wel de oude, echte soorten spelt kiest. Meer info.

Wie over boekweitmeel meer wil weten:
Boekweit is een 'pseudograan': de zaden, het meel en alle andere afgeleide producten van boekweit bevatten geen gluten. (Elders op deze site biedt Poffertjes van Oma u een recept aan met boekweitmeel voor glutenvrije poffertjes) Boekweitmeel bevat veel magnesium, kalium en fosfor. Het is voedzaam en licht verteerbaar. Tegenwoordig wordt het ook geteeld voor de geneeskunde. Meer info.