Poffertjes en Bedrijven

 

Bedrijven kunnen Poffertjes van Oma inhuren voor elke gelegenheid, op een door u vastgesteld moment, op elke willekeurige locatie met een arrangement toegespitst op uw wensen.
De arrangementen die Poffertjes van Oma u biedt zijn dermate flexibel, dat wij specifiek voor u op maat kunnen leveren: qua hoeveelheid ovens, vakkundig bakpersoneel, qua tijd, plaats en kwantiteit. De hoogwaardige kwaliteit van onze (biologische) poffertjes blijft gegarandeerd onder alle omstandigheden.

Enkele mogelijkheden om u een idee te geven:

* Het inhuren van poffertjes bakken 'per uur'.
* Een van tevoren vastgesteld aantal porties afnemen.
* Vrije verkoop van poffertjes.

Combinaties van genoemde voorbeelden zijn altijd mogelijk.
Wilt u een geheel eigen invulling, informeer naar onze verdere mogelijkheden. Na overleg kunnen wij, zo is - tijdens de meer dan 40 jaar van ons bestaan - gebleken, aan de meeste vragen en verwachtingen ruimschoots voldoen.

Mocht u meerdere dagen gebruik willen maken van onze faciliteiten, dan hebben wij een sfeervol Oudhollands huisje dat op de locatie opgebouwd kan worden. Dit verhoogt als uitgiftepunt voor het serveren van de poffertjes bij uw bedrijf natuurlijk de ambiance.
Geroutineerd en met zorg maken wij van de speciale dag(en) binnen uw bedrijf een éclatant succes met onze meer dan smakelijke poffertjes. Of dit nu eenmalige acties voor klanten zijn in winkelcentra, bijzondere evenementen in en rond uw bedrijf, extra aandacht voor (jubilerend) personeel of aandacht voor gewaardeerde cliëntèle: met Poffertjes van Oma wordt uw evenement een gebeurtenis waaraan met plezier wordt terug gedacht.