Evenementen

 

Jaarmarkten, braderieën, beurzen, seminars, festivals, winkel(centra)openingen en andere feestelijke gelegenheden zijn maar een paar voorbeelden van evenementen waarop de poffertjeskraam van Poffertjes van Oma niet mag ontbreken.
De heerlijke geur geeft bezoekers direct de sensatie van een 'feel good' ervaring. Het samen aan de kraam staan wachten, zien hoe jouw portie poffertjes smakelijk bereid wordt, de gezelligheid van een praatje met de poffertjesbakker of andere klanten ondertussen, het uiteindelijke smullen van de fabelachtige kwaliteitspoffertjes: dit alles draagt bij aan het verhogen van de vriendelijke geanimeerde sfeer tijdens uw evenement.

Poffertjes van Oma
is het hele jaar door in te huren voor uw evenement. Met onze authentieke ovens en opgewekte poffertjesbakkers in frisse kledij verhogen wij zo de feestvreugde op uw activiteit. Een verrijking naast de al aanwezige voorzieningen. Indien gewenst zijn er meerdere ovens beschikbaar. Wij kunnen maximaal 8 ovens leveren inclusief bakvaardig, vriendelijk personeel.